Aardappel met escargots

Ingredienten:
4 grote mooie vastkokende aardappels
1 blikje escargots (wijngaardslakken)
120 gram boter
2 teentjes knoflook
enkele takjes peterselie
zout en peper

Bereidingswijze:
Aardappels schillen, wassen en koken.
Peterselie fijnhakken, Knoflook persen.
De gare aardappels op keukenpapier leggen om te drogen en met behulp van een lepeltje de aardappels een weinig uithollen.
De boter laten smelten en hierin de uitgelekte escargots samen met knoflook en gehakte peterselie even bakken.
Op smaak brengen met zout en peper en de aardappels opvullen met de escargots en de kruidenboter.
Zorg dat het gerecht heet geserveerd wordt.

Bereidingstijd: 30
Voor: 4 personen.
Bereiding: Overig
Gang: Voorgerecht
Keuken: Franse
Type: Overig
Seizoen: N.V.T.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *