Bakken betekent bruin en gaar maken. Dat kun je op twee manieren doen: zonder vet (in de oven) en met vet (op het fornuis, of bovenop zoals dat heet). De eerste manier wordt vooral gebruikt voor brood en gebak, en de tweede manier voor bijvoorbeeld vlees of aardappelen (gebakken aardappelen). Voor bakken op het fornuis gebruik je een koekenpan of een braadpan waar je een beetje olie of boter in doet.
bakken
About the author: Mnr Proeven
Related Posts
Beurre noisette
- 27 oktober 2019
- Mnr Proeven
Baksoda
- 13 maart 2012
- Mnr Proeven
gemberwortel
- 13 maart 2012
- Mnr Proeven
jalapeno
- 13 maart 2012
- Mnr Proeven
Abura-age
- 13 maart 2012
- Mnr Proeven
Parmezaanse kaas
- 13 maart 2012
- Mnr Proeven
pasta
- 13 maart 2012
- Mnr Proeven
roux
- 13 maart 2012
- Mnr Proeven