Bananenbeignets

Ingredienten:
80 gram zelfrijzend bakmeel
1 dl melk
1 ei
mespunt zout
3 bananen
olie
2 theelepels kaneelpoeder
2 eetlepels suiker
aardbeiensaus (Uit een flesje ofzo)

Bereidingswijze:
Klop een egaal beslag van het bakmeel, de melk, het ei en de zout. Snij de bananen elk in vier stukken. Haal ze door het beslag en frituur ze in de hete olie (180 ºC) goudbruin.
Laat ze op keukenpapier uitlekken en bestrooi ze met een mengsel van kaneelpoeder en suiker. Serveer de beignets met een bolletje vanille-ijs en aardbeiensaus.

Bereidingstijd: 25
Voor: 4 personen.
Bereiding: Frituren
Gang: Nagerecht
Keuken: Nederlands
Type: Overig
Seizoen: N.V.T.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *