Als je een lekkere vruchtentaart wilt bakken is het vaak niet de bedoeling dat de vulling van de taart evenlang bakt als de taartbodem. Wat te doen? In dit geval komt blind bakken van pas: je vult de taartbodem voor het bakken met een `blinde vulling’ (bijvoorbeeld gedroogde peulvruchten, of gewichtjes) die je gewoon meebakt. Door het gewicht blijft je taartbodem mooi plat, en als deze gaar is en afgekoeld kun je de vulling erin doen
blind bakken
About the author: Mnr Proeven
Related Posts
Beurre noisette
- 27 oktober 2019
- Mnr Proeven
Baksoda
- 13 maart 2012
- Mnr Proeven
gemberwortel
- 13 maart 2012
- Mnr Proeven
jalapeno
- 13 maart 2012
- Mnr Proeven
Abura-age
- 13 maart 2012
- Mnr Proeven
Parmezaanse kaas
- 13 maart 2012
- Mnr Proeven
pasta
- 13 maart 2012
- Mnr Proeven
roux
- 13 maart 2012
- Mnr Proeven