Champignons met amandelvulling

Ingredienten:
250 gram champignons
0,5 ui
1 eetlepel fijngehakte peterselie
50 gram boter Bertolli
zout, peper
2 eetlepels fijngemalen amandelen
2 eetlepels amandelschaafsel

Bereidingswijze:
De champignons schoonmaken en de steeltjes wegnemen.
Champignonsteeltjes en ui fijnhakken.
Fijngehakt ui-champignonmengsel in een eetlepel boter aanstoven.
Peterselie en amandelpoeder toevoegen en op smaak brengen met zout en peper.
Oven voorverwarmen op 250 graden.
De rest van de boter smelten en in een platte ovenschaal doen, of in escargotschaaltjes.
De champignons vullen met het bereide mengsel en bestrooien met het amandelschaafsel.
De gevulde champignons in de hete oven plaatsen gedurende 10 minuten.

Bereidingstijd: 30
Voor: 4 personen.
Bereiding: Bakken (oven)
Gang: Voorgerecht
Keuken: Nederlands
Type: Groente
Seizoen: N.V.T.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *