Grapefruitcocktail met radijsjes

Ingredienten:
2 grapefruits
1 bosje radijsjes
8 gewelde abrikoosjes
2 eetlepels cocktailsaus
1 eetlepel groene peperbolletjes (uitgelekt)
2 stengels bosuitjes
1 eetlepel gehakte peterselie.

Bereidingswijze:
Grapefruits met een scherp mesje schillen tot op het vruchtvlees en de partjes tussen de vliesjes uitsnijden.
Het vrijkomend sap van de vruchten vangt men op.
Radijsjes wassen en in plakjes snijden.
Bosuitjes wassen en in fijne ringetjes snijden.
Gewelde abrikozen in reepjes snijden.
Cocktailsaus verdunnen met een deel van het grapefruitsap en de peperbolletjes.
Alle ingrediënten mengen en in saladeschaaltjes of cocktailcoupes verdelen.
Bestrooien met gehakte peterselie.

Bereidingstijd: 20
Voor: 4 personen.
Bereiding: Koude
Gang: Voorgerecht
Keuken: Nederlands
Type: Groente
Seizoen: N.V.T.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *