Italiaanse broodjes of zonder broodjes maar met verse pasta

Ingredienten:
3 ons rundergehakt
3 ons gesneden kipfilet
2 ons geraspte kaas
1 bakje champignons in plakjes snijden
1 bakje rode pesto
1 tl. Zeezout, beetje peper,
2 knoflook teentjes
5 blaadjes basilicum en oregano anders Italiaanse kruiden
1 gesneden ui
4 klein geknipte bosuitjes

Met broodjes:
1 bakje kruiden smeerkaas
1 Italiaans broodje p.p.
1 dikke plak per broodje zontomaten kaas

Met pasta;
1 blikje tomaten puree
1 grote beker tuinkruiden bouillon

Bereidingswijze:
Rundergehakt rullen geen boter toevoegen
Kip erbij bakken
Champignons, pesto, uien, knoflook zeezout, peper en de kruiden erbij.
Bakken tot klaar.
Geraspte kaas en bosuitjes er in.
Deksel erop tot de kaas gesmolten is.
* Broodjes; smeer de broodjes in met kruidenkaas, vul de broodjes met het prutje, doe er een plakje zontomaatje kaas op even in de oven tot de kaas gesmolten is.
* (verse) pasta; serveren met sla en knoflook stokbrood
Doe dan in het prutje 1 blikje tomatenpuree. En een grote beker tuinkruidenbouillon even laten pruttelen en klaar.
Pasta koken, knoflook stokbrood snijden,
Rode pesto is olijfolie, olijven, noten en zon gedroogde tomaten. Als je voor jezelf een dikke plak geiten kaas met zongedroogde tomaten laat smelten is het net zo lekker als zontomaten kaas.
Sla is ook lekker bij de broodjes.

Bereidingstijd: 20
Voor: 4 personen.
Bereiding: Bakken (pan)
Gang: Anders
Keuken: Italiaans
Type: Overig
Seizoen: N.V.T.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *