1. Het zodanig verhitten van een vloeistof dat deze gaat borrelen en er damp vanaf komt. Water kookt bij 100oC. 2. Etenswaren in een kokende vloeistof laten ronddobberen totdat ze gaar zijn (bijvoorbeeld gekookte aardappelen) of in elk geval gegeten kunnen worden (een gekookt eitje) 3. De gewone benaming voor het klaarmaken van een warme maaltijd.
koken
About the author: Mnr Proeven
Related Posts
Beurre noisette
- 27 oktober 2019
- Mnr Proeven
Baksoda
- 13 maart 2012
- Mnr Proeven
gemberwortel
- 13 maart 2012
- Mnr Proeven
jalapeno
- 13 maart 2012
- Mnr Proeven
Abura-age
- 13 maart 2012
- Mnr Proeven
Parmezaanse kaas
- 13 maart 2012
- Mnr Proeven
pasta
- 13 maart 2012
- Mnr Proeven
roux
- 13 maart 2012
- Mnr Proeven