Een bladgroente die oorspronkelijk uit China komt en die dus ook wel Chinese kool wordt genoemd. Vroeger alleen in de Toko te krijgen, maar ligt nu ook gewoon in de supermarkt of bij de groentenboer op de hoek. De kool kan uitstekend even worden gestoomd of gekookt, maar is bij uitstek in trek bij de fervente roerbakkers onder ons. (zie roerbakken )
paksoi
About the author: Mnr Proeven
Related Posts
Beurre noisette
- 27 oktober 2019
- Mnr Proeven
Baksoda
- 13 maart 2012
- Mnr Proeven
gemberwortel
- 13 maart 2012
- Mnr Proeven
jalapeno
- 13 maart 2012
- Mnr Proeven
Abura-age
- 13 maart 2012
- Mnr Proeven
Parmezaanse kaas
- 13 maart 2012
- Mnr Proeven
pasta
- 13 maart 2012
- Mnr Proeven
roux
- 13 maart 2012
- Mnr Proeven