Rosbief Provencaal

Ingredienten:
2 kg rosbief zout, peper 2 teentjes knoflook 2 el mosterd provencaalse kruiden

Bereidingswijze:
Voorbereiding De rosbief afspoelen onder de kraan, droog- deppen, enkele inkepingen in het vel(vet) maken. Het vlees met zout en peper inwrijven. De knoflookteentjes pellen, pletten,het vlees met 2 el mosterd bestrijken en met de de geplette teentjes knoflook inwrijven. Rijkelijk met de kruiden bestrooien.
Bereidingswijze Oven voorverwarmen op 225C. Op het rooster van een met water omgespoelde braadslee leggen, en in de oven zetten. De rosbief af en toe keren. Het vlees in ong. 35-45 min laten braden. Het gebraden vlees laten afkoelen, in plakken snijden en op een schaal leggen.

Bereidingstijd: 60
Voor: 6 personen.
Bereiding: Braden (oven)
Gang: Hoofdgerecht
Keuken: Internationaal
Type: Vlees
Seizoen: N.V.T.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *