Salade Beaucaire

Ingredienten:
100 gram bleekselderij
1 struikje witlof
1 zachtzure appel
8 champignons (gemiddelde grootte)
1/2 rode biet (gekookt)
2 eetlepels mayonaise
2 theelepels mosterd
1 eetlepel gemengde gehakte kruiden:
(kervel, peterselie en dragon)
100 gram gekookte ham

Bereidingswijze:
Bleekselderij ontvliezen.
Groenten wassen en in julienne (fijne smalle reepjes) snijden.
Appel schillen en eveneens in fijne balkjes snijden.
Ham in reepjes snijden.
Saus maken van mayonaise, mosterd en fijngehakte kruiden.
Alle groenten, behalve rode biet met appel en ham mengen, op bordjes schikken en oversausen.
Rode biet er rond schikken.

Bereidingstijd: 40
Voor: 4 personen.
Bereiding: Koude
Gang: Voorgerecht
Keuken: Belgisch
Type: Salade
Seizoen: N.V.T.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *