Spaanse Spaghetti

Ingredienten:
8 kippeboutjes (drumsticks)
peper en zout
2 uien
2 teentjes knoflook
6 eetlepels olie
1 groene paprika
2 dl. bouillon
4 tomaten
1 blik doperwten
150 gr. gepelde Noorse garnalen
150 gr. gekookte mosselen
500 gr. spaghetti (normaal koken)
peterselie

Bereidingswijze:
Wrijf de boutjes in met peper en zout. Snipper de ui en de
knoflook.
Bak de kippenboutjes in de olie bruin en voeg de ui en
knoflook toe. Snij de paprika in ringen en bak ze mee. Giet er de
bouillon bij en laat alles ca. 15 minuten stoven. Tomaten snijden bij
de doperwten doen en met de garnalen en mosselen bij de kip doen. Alles
nog 5 minuten verwarmen. Dan de spaghetti er doorheen doen en er
overheen fijngehakte peterselie strooien.

Bereidingstijd: 35
Voor: 4 personen.
Bereiding: Koken
Gang: Hoofdgerecht
Keuken: Spaans
Type: Pasta
Seizoen: N.V.T.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *