(zie ook stoven ) Een stoofschotel is net als stamppot een eenpansgerecht, maar nu worden de ingrediënten niet door elkaar geprakt. Je zet aardappelen, vlees en groenten met een weinig water in één pan op het vuur, of in de oven, voegt wat kruiden toe (zie bouquet garni ) en laat alles op een laag pitje gaar stoven. Een bekende stoofschotel is Irish Stew. Een stoofschotel moet wel een aantal uren staan te pruttelen, dus niet iets voor de late thuiskomers.
stoofschotel

About the author: Mnr Proeven
Related Posts
Beurre noisette
- 27 oktober 2019
- Mnr Proeven
Baksoda
- 13 maart 2012
- Mnr Proeven
gemberwortel
- 13 maart 2012
- Mnr Proeven
jalapeno
- 13 maart 2012
- Mnr Proeven
Abura-age
- 13 maart 2012
- Mnr Proeven
Parmezaanse kaas
- 13 maart 2012
- Mnr Proeven
pasta
- 13 maart 2012
- Mnr Proeven
roux
- 13 maart 2012
- Mnr Proeven