Studentendiner

Ingredienten:
1 pakje bladerdeeg, 1 bakje champignons, 1 rode paprika, 1 groene paprika, 1 ui, 1 teentje knoflook, 1 zakje geraspte kaas, 3 ons rundergehakt, (evt. courgette).

Bereidingswijze:
Verwarm de oven voor op 220 graden.
Laat de bladerdeeg ontdooien en bedek de bodem van een ovenschaal hiermee.
Snijd de groenten en bak ondertussen het gehakt rul.
Voeg de groenten toe, en roer dit een tijdje om.
Groenten en gehakt in de ovenschaal en kaas erover heen strooien.
Geheel afdekken met bladerdeeg.
Ongeveer 20/25 minuten in de oven.

Bereidingstijd: 45
Voor: 4 personen.
Bereiding: Bakken
Gang: Hoofdgerecht
Keuken: Nederlands
Type: Overig
Seizoen: n.v.t.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *