Tomaat met verse kaas olijven en kappertjes

Ingredienten:
4 trostomaten
0,5 theelepel selderijzout
4 druppels tabasco
1 eetlepel worcestershiresaus
4 eetlepels roomkwark
1 eetlepel versnipperde bieslook
8 ontpitte olijven
1 eetlepel kappertjes (uitgelekt)

Bereidingswijze:
Olijven in plakjes snijden.
Roomkwark mengen met de kappertjes, olijven en bieslook.
Tomaten wassen en doormidden snijden.
De halve tomaten kruiden met selderijzout en tabasco en besprenkelen met worcestershiresaus.
Schep het kaasmengsel over de tomaten en serveer als voorgerecht (met enkele blaadjes sla) of als bijgerecht.

Bereidingstijd: 30
Voor: 4 personen.
Bereiding: Koude
Gang: Voorgerecht
Keuken: Nederlands
Type: Groente
Seizoen: N.V.T.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *