Veldsla met noten en kaas

Ingredienten:
120 g. veldsla
1/4 ui
2 eetlepels rode wijnazijn
2 eetlepels notenolie
1 theelepel mayonaise
wat fijngehakte peterselie
1 theelepel fijne kristalsuiker
zwarte peper
200 g. Limburgse kaas
100 g. walnoten of pecanoten

Bereidingswijze:
Veldsla wassen en laten uitlekken (eventueel de worteltjes verwijderen). Dressing maken van fijn gesnipperde ui, peterselie, olie, azijn, mayonaise, suiker en peper. Gedroogde veldsla op borden schikken en daarover wat dressing doen (niet te veel). De Limburgse kaas in plakjes op de sla leggen. Schik de noten om de kaas.

Bereidingstijd: 20
Voor: 4 personen.
Bereiding: Koude
Gang: Voorgerecht
Keuken: Nederlands
Type: Salade
Seizoen: N.V.T.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *