VisBoullion

Ingredienten:
(voor de visbouillon):
500 gram visafval – 2 dl witte wijn – 1 wortel – 1 ui – 1 blaadje laurier – 1 prei – 1 bosje peterselie – 1 takje thijm – peperkorrels – boter

Bereidingswijze:
Snij de visafval in kleine stukken. Was de groenten en snij ze eveneens in kleine stukjes. Smelt wat boter in de pan en braad groenten, visafval, wat geplette peperkorrels, wat peterseliestelen, de thijm en laurier hierin aan. Wanneer alles even gebraden heeft en de vis is wit, voeg dan de wijn toe en een liter water en breng het aan de kook. Laat 30 minuten trekken en passeer de bouillon.

Bereidingstijd: 40
Voor: 0 personen.
Bereiding: Koken
Gang: Anders
Keuken: Overig
Type: Basis
Seizoen: n.v.t.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *