Een Italiaanse antipasto, bestaand uit flinterdunne plakjes rundvlees die worden uitgespreid op een bord, bestrooid worden met schilfers Parmezaanse kaas en besprenkeld met olijfolie. Het vlees wordt ook wel vervangen door bijvoorbeeld zalm; dan dient de Parmezaanse kaas wel achterwege te blijven, want die gaat niet samen met de vis.
carpaccio
About the author: Mnr Proeven
Related Posts
Beurre noisette
- 27 oktober 2019
- Mnr Proeven
Baksoda
- 13 maart 2012
- Mnr Proeven
gemberwortel
- 13 maart 2012
- Mnr Proeven
jalapeno
- 13 maart 2012
- Mnr Proeven
Abura-age
- 13 maart 2012
- Mnr Proeven
Parmezaanse kaas
- 13 maart 2012
- Mnr Proeven
pasta
- 13 maart 2012
- Mnr Proeven
roux
- 13 maart 2012
- Mnr Proeven