Koenjit Home / Koenjit Koenjit mrt 13, 2012 Mnr Proeven Gedroogd No comments yet Koenjit Smaak: Licht warm en mild aromatisch. Keuken: Wordt vaak gebruikt in de Oosterse keuken. Lekker in: Kerrie gerechten. Gebruik: Opmerking: De Nederlanse naam is kurkuma. Koenjit is het hoofbestandeel van kerriepoeder. Werking: 0 About the author: Mnr Proeven Related Posts Falafel 15 oktober 2015 Mevrouw Proeven Rogan Josh 29 april 2015 Mnr Proeven Focaccia 23 juni 2013 Mnr Proeven Memphis Dry Rub 10 mei 2013 Mnr Proeven Porcini zout 21 oktober 2012 Mnr Proeven Leave a Reply Antwoord annulerenYour email address will not be published. Stuur mij een e-mail als er vervolgreacties zijn. Stuur mij een e-mail als er nieuwe berichten zijn. Grano duro – Pasta bloemafblussen Print dit recept Search for:
Koenjit mrt 13, 2012 Mnr Proeven Gedroogd No comments yet Koenjit Smaak: Licht warm en mild aromatisch. Keuken: Wordt vaak gebruikt in de Oosterse keuken. Lekker in: Kerrie gerechten. Gebruik: Opmerking: De Nederlanse naam is kurkuma. Koenjit is het hoofbestandeel van kerriepoeder. Werking: 0