1. Ook wel aangeduid met `grillen’: het bereiden van etenswaren door ze op een rooster boven gloeiende houtskool gaar te laten worden. Indien dit buiten gebeurd, spreekt men meestal van barbecuen (zie ook grilleren ) 2. Sneden brood laten uitdrogen en bruin worden in een daartoe bestemd electrisch apparaat, de zogenaamde broodrooster.
roosteren
About the author: Mnr Proeven
Related Posts
Beurre noisette
- 27 oktober 2019
- Mnr Proeven
Baksoda
- 13 maart 2012
- Mnr Proeven
gemberwortel
- 13 maart 2012
- Mnr Proeven
jalapeno
- 13 maart 2012
- Mnr Proeven
Abura-age
- 13 maart 2012
- Mnr Proeven
Parmezaanse kaas
- 13 maart 2012
- Mnr Proeven
pasta
- 13 maart 2012
- Mnr Proeven
roux
- 13 maart 2012
- Mnr Proeven