Tomaat gevuld met Roquefort

Ingredienten:
4 grote trostomaten
100 gram roquefort
4 eetlepels room
witte peper uit de molen
4 kleine blaadjes selderij
Enkele blaadjes kropsla

Bereidingswijze:
Tomaten wassen, kroontje uitsnijden, aan de bovenkan kapje afsnijden en met een lepeltje de tomaten uithollen.
De tomaten omgekeerd op keukenpapier zetten om goed te laten uitlekken.
Roquefort fijnpletten en mengen met room en vers gemalen witte peper.
Sla wassen en goed droog maken.
De blaadjes sla op bordjes schikken; tomaten vullen met het kaasmengsel, blaadje selderij erop schikken en het kapje van de tomaat.

Bereidingstijd: 30
Voor: 4 personen.
Bereiding: Koude
Gang: Voorgerecht
Keuken: Franse
Type: Groente
Seizoen: N.V.T.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *